2009. június 2., kedd

Még Barcelona előttről

Még a Barcelona előtti hétvégén volt itt Madridban egy hatalmas banzáj. Madrid védőszentjének, San Isidronak az ünnepe. Pénteken volt a fő nap, Lidiékkel és Sandrával bementünk este a városban. Hát, ahogy a képeken is látszik, a legkisebbtől a leg idősebbig szinte mindenki hagyományos ruhákba öltözött. A királyi palota mellett fölállítottak egy színpadot, ott szólt a zene, mindenki táncolt ( a keringő már kicsit bajosabban ment nekik, mind a latin táncok :) Meg voltak színdarabok utcai színpadokon, a Plaza Mayoron is.
Útközben találkoztunk még beöltözöttekkel, képet is sikerült velük csinálni. Amint megszólítottam őket, hogy lehetne-e egy képet csinálni velük, rögtön elkezdtek futkározni, hogy ki hol álljon ezen a képen. Jött egy autó..mivel az út közepén volt a fotózkodás.. de "Nem baj, most San Isidro van, várjon egy kicsit.. !!" :)













Aztán a következő héten hétfőn volt egy olyan lehetőség, amit az HR, illetve Organización tínár mondott nekünk. Egy másik tárgy kapcsán mentek egy hatalmas bevásárlóközpontba (néven nevezve: Xanadú) egy tanulmányútra. Beszéltek mindenféle vezetéspolitikákról, egy étterem vezetője, az El Corte Inglés vezetője, meg ennek az egész központnak az egyik vezetője. Aztán a többieknek, volt egy feladatuk, addig Audrey és én sétálgattunk, beszélgettünk. Merthogy csak ketten voltunk, akiknek nincs ez a tárgy, és nekünk ugye nem volt a feladat :P Utána meg megnéztük Spanyolország egyetlen beltéri sípályáját, ami egybe van épülve ezzel a központtal. A lenti első kép a bevásárlóközpont belsejéről van, a következő a sípályán készült. Szegény spanyolok majd megfagytak a mínusz 2 fokban... hihetetlen..pedig kaptuk a képen látható piros dögmeleg síkabátokat is....





Ez pedig nem a fehér tengerparti homok ám..hanem a hóóó... lábügyileg kicsit alul voltam öltözve... De hát nem volt rossz, jól is esett a kicsit hűvösebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése