2009. február 23., hétfő

(febr 23) Mi, kontra közlekedés

Nos, a mai napon, mint a címből is kiderül, a közlekedés ma nem a mi oldalunkon volt...... Reggel ugyan nem rossz buszra ültünk, de napjában van párszor olyan, hogy a suli felé menő busz bekanyar egy másik kisvárosba is. No, máma sikerült egy olyant kifogni...... De még így sem késtünk el.

Az első két óránk Organización y Administración de Empresas volt, ebből kb az első volt megtartva, a tanár igen jófej, kb tízen vagyunk az órán, a tanár rögtön azzal kezdte, hogy mutatkozzon be mindenki, mert mi újak vagyunk, nem ismerünk senkit. Aztán elmondta, hogy mikből tevődik majd össze a jegyünk. Aztán mivel a suliban egy konferenciasorozat van, részt vettünk mi es egy előadáson ma, lesz még jó sok, és ezekről majd összefoglalót meg véleményt kell írni.
Utána volt pár lyukas óránk, kint napoztunk egyet :) aztán spanyol volt, megint csak jó volt, már egyre nagyobb a csoportunk.
Aztán volt még egy Economía Espanola y Mundial óránk (Spanyol és világgazdaságtan). Erre a félévre a spanyol gazdaság jutott, a világgazdaság múlt félévben volt. Hát ez az óra nagyon komoly volt ma, csak néztünk...ugyanis amit nekünk otthon kb 10 perc alatt kel lekörmölni, és akkor már sok időt kaptunk rá. azt itt egész órán keresztzül íruk.... :) Ez nekünk lényegében nem rossz, mert a tanár mondja is, úgy hogy a beszédértést is gyakoroljuk, de még a táblára is írja, úgyhogy mindent le is tudunk írni, és még sokat sem veszünk.... A Szakszavakat legalább tanuljuk, és még bele sem gebedünk talán :)

És buszozás hazafelé... hát mint az máma kiderült, nem csak egy busz megy ki a sulihoz, ugyanis mint mindig megkérdeztük, hogy Madridba megy-e a busz.... ide is jött, csak egy kicsit másfelé, mint eddig megszoktuk, és piciel hosszabb volt az út... ez ugyanis még elkerült egy kicsit délre, és egy másik buszpályaudvaron tett le minket Madridban, jó 1 órás buszozás után.. No de legalább láttunk valamit, igaz ha még nem is a város éegszebb részét, de a kisvárosok, amiken keresztülmentünk, szépek voltak.

Lyukas óra UAX-módra, február 23-án :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése