2009. március 17., kedd

marc 15-17

No, most van ket lyukas oram, ugyhogy ugy dontottem, irok egy kicsit.

Sajnos szombat este elkiabaltam, hogy mennyire jol vagyok. Vasarnap reggelre ugyanis a masik szemem durrant be, szep rozsaszin, piros lett az is, nehezen lehezett eszrevenni, hogy amugy kek szemem van.... Szoval a vasrnapi programokbol semmi nem lett, se abbol hogy misere menjek, se abbol hogy Ancsaval kimenjunk a madridi bolhapiacra, a Rastro-ra. De jot tett az a nap fekves, mert tegnap mar tudtam suliba jonni, igaz meg csak az oraim felere, de ma mar teljes napom lesz.
Vasarnap piheneskepp megneztunk meg egy Sissi filmet :) meg inteztuk a majus vegi barcelonai utunkat :) Mert vegre, sok huza-vona utan sikerult, megyunk oten Barcelonaba, bizony am.. :)Ket unokatesom, Ancsa, Sandra-a litvan lany, es en.
De addig meg sok minden lesz :) Rogton most heten ket nap szunetunk lesz, mivel most csutortokon lesz Szent Jozsef napja, ez Madridban unnep, valamint ilyenkor van Valenciaban a hires Las Fallas unnep, a fenyt a tuzet, a szineket unneplik, a tavaszt :) Ennek koszonhetoen mar penteken sem tartjak meg az orainkat :) Ugyhogy egyik nap majd szeretnenk elmenni Toledoba, ezen kivul jon Ancsa egy baratnoje, no meg jovo heten harom zh-t irunk :S
Csak megmegy majd valahogy :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése