2009. március 8., vasárnap

(márc 6) Erasmus buli Laurent-nál

Nos, az alább látható képekből látszik, hogy a pénteki buli jól sikeredett, szokás szerint kissé megkéstünk, de legalább már jó volt a hangulat... A fiesta-t Laurent, az egyik francia szervezte...de nem kellett sokat szervezni, csak annyit mondani, hogy pénteken fél 11-től lehet menni...

A suliból kb minden Erasmusos ott volt, olyan 40 körülien voltunk. Olyan emberekkel sikerült kb fél éjszakán keresztül beszélni, akikkel eddig egy fél Hola-t sem váltottunk, nevezetesen a mexikóiakkal, akiktől következő péntekre már egy újabb meghívásunk van.
Nem mondanám, hogy a spanyolok, mivel spanyol kb egy szál nem volt köztünk, de az ott lévők megtudták, mi is az az üveges tánc, bár nem nagyon akarták elhinni, hogy tényleg létezik, és komolyan mondjuk...
Volt alkalmunk kipróbálni a fekete vodkát, ami pici mennyiségben még magában is jó, de kólával az igazi hosszú távon. Csak vigyázat, megfogja az ember száját, ha az ki van száradva... :)

Mi Ancsával olyan 4 körül jöttünk el, és olyan 6 körülre értünk haza, mivel a buli Villanueva-ban volt, és az éjszakai buszok ugye nem olyan gyakran mennek mint a nappaliak.. Szombaton délután 3-ig húztuk a lóbőrt, aztán főztünk, tettünk-vettünk, és el is ment a szombat.


mi, magyarok, és a litván Sandra


üveges tánc sörrel :) nem is olyan nehéz...bár az illető féltette a sörét... de nem történt baleset :)


:)


3 mexikóival


Gonzaloval


Claudiaval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése